enda

Kirsten Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Reklamer til tiden 2003 Grafik Tv-dokumentar
Ras og Kathy 2002 Grafik Tv-serie
Blyppernes første år 1999 Grafik Tv-serie
Kald mig Liva 1992 Grafik Tv-serie
Skattekortet 1988 Grafik Tv-serie
Dansk naturgas 1981 Grafik Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.