enda

Kim Toftum

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tekno Love 1989 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
To 1987 Klip DK/Eksperimentalfilm
Ikke mig 1986 Klip DK/Dokumentarfilm
En by mod vest 1986 Klip DK/Dokumentarfilm
Hamskifte 1986 Klip DK/Dokumentarfilm
Gåsen 1986 Klip DK/Eksperimentalfilm
Når De Gamle Huse... 1986 Klip DK/Eksperimentalfilm
Fantasidage 1986 Klip DK/Dokumentarfilm
Det blinde øje 1986 Klip DK/Dokumentarfilm
Holbæk Plagen 1986 Klip DK/Dokumentarfilm
Parat 1986 Klip DK/Eksperimentalfilm
Tiden imellem 1986 Klip DK/Eksperimentalfilm
Holbæk Workshop 700 1-9 1986 Klip Antologi
Naverne på Christiania 1985 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Gobelin 1985 Klip DK/Dokumentarfilm
Mongo-punk 1985 Klip DK/Dokumentarfilm
Kys mit knurhår! 1985 Klip DK/Dokumentarfilm
Gør din pligt, kræv din ret 1985 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Rævekagen 1985 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Video Journalen 1-12 1985 Klip DK/Reklamefilm
Ups! I-v Den Endelige Løsning 1985 Klip DK/Kort fiktion
Slås Om Job I-V 1985 Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.