enda

Kasper Lykke Schultz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Heart is a Lonely Hunter 2020 Associate producer DK/Dokumentarfilm
The Missing Films 2020 Associate producer (præproduktion) DK/Dokumentarfilm
Angrebet – Omars vej til Krudttønden 2020 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Scandinavian Star 2020 Producerassistent Dokumentarserie
Kirsebæreventyret 2019 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Love Child 2019 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Hunting for Hedonia 2019 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Scoreskolen – Tre kærlighedshistorier fra Rusland 2019 Associate producer DK/Dokumentarfilm
The Cave 2019 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Gushegu Exile 2018 Producer DK/Dokumentarfilm
Gadens børn - et år med håb 2017 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Den bedste mand 2017 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Producerassistent DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Producerassistent DK/Spillefilm
Den fremmede 2015 Produktionskoordinator DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.