enda

Karsten Mungo Madsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Christiansborg Slotscirkus 2014 Instruktion, Klipper, Lyddesign, Animation, Design, Manusforfatter DK/Kort fiktion
Woolfert 2013 Baggrunde, Producer DK/Kort fiktion
Den forunderlige kvanteverden 2013 Animation DK/Dokumentarfilm
Historietimen 2. sæson 2011 Manuskript, Producer Tv-serie
Historietimen 1. sæson 2009 Rekvisitør, Special effects, Manuskript, Producer, Visual effects Tv-serie
Office Noise 2008 Instruktion, Animation DK/Kort fiktion
Røde ører 2005 Instruktion DK/Kort fiktion
Daddy 2005 Instruktion Tv-serie
Aben Osvald 2001 Tegninger DK/Kort fiktion
Thomas og Tim 1993 Baggrunde Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.