enda

Karina Tengberg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Far til fire på toppen 2017 Stillfotograf DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Stills, Fotograf DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Stillfotograf DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Stills DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Stillfotograf DK/Spillefilm
Hemmeligheden 2012 Stills DK/Spillefilm
Hemmeligheden 1:4 2012 Stills Tv-serie
Hemmeligheden 3:4 2012 Stills Tv-serie
Hemmeligheden 2:4 2012 Stills Tv-serie
Hemmeligheden 4:4 2012 Stills Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.