enda

Per Källberg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Underkastelsen 2010 Foto U/Dokumentarfilm
Flickan från Auschwitz 2005 Foto U/Dokumentarfilm
Mureren 2002 Foto U/Dokumentarfilm
Gästgivargår'n 2001 Foto U/Dokumentarfilm
Skönheten skall rädda världen 2000 Foto U/Dokumentarfilm
Husets ære 1999 Foto U/Spillefilm
Stjernesøstre 1999 Foto U/Spillefilm
Livet for enhver pris 1998 Foto U/Dokumentarfilm
Jeg er din kriger 1997 Foto U/Spillefilm
Sebastian 1995 Foto U/Spillefilm
Samernas land 1994 Foto U/Dokumentarfilm
Det sociala arvet 1993 Foto U/Dokumentarfilm
Agnes Cecilia 1991 Foto U/Spillefilm
Jåvna - renhyrde år 2000 1991 Foto U/Dokumentarfilm
Gode mennesker 1990 Foto U/Spillefilm
Tiden har inget namn 1989 Foto U/Dokumentarfilm
Hotet 1987 Foto U/Dokumentarfilm
Själen är större än världen 1985 Foto U/Dokumentarfilm
Naturens hævn 1983 Foto U/Dokumentarfilm
Et anstændigt liv 1979 Foto U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.