enda

Jon Ekstrand

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dronningen 2019 Komponist DK/Spillefilm
Borg 2017 Komponist U/Spillefilm
Hamilton: I nationens interesse 2012 Musik U/Spillefilm
Snabba cash 2010 Musik U/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Komponist DK/Spillefilm
Babylonsjukan 2004 Musik U/Spillefilm
Bokseren 2003 Musik DK/Kort fiktion
Tillsammans 2000 Assistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.