enda

Johannes Rexin

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Line producer (Tyskland) DK/Spillefilm
Qissa: The Tale of a Lonely Ghost 2013 Producer U/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Line producer (Tyskland) DK/Spillefilm
Hannah Arendt 2012 Producer U/Spillefilm
Elles 2012 Line producer U/Spillefilm
Antichrist 2009 Line producer DK/Spillefilm
WWW: What a wonderful world 2006 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.