enda

Joanna Nowakowski

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
DNA 2019 Instruktørassistent Tv-serie
Reception 2013 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Nedtællinger 2012 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Sandheden om mænd 2010 Julies veninde DK/Spillefilm
Ronnie ser på stjernerne 2010 Producerassistent DK/Kort fiktion
It's all about love 2002 Young Elena DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.