enda

Joachim Trier

(1974 – )

Norsk instruktør, født 1974. Søn af den danske lydmand Jacob Trier, der arbejdede på den norske dukkefilmsklassiker Bjergkøbing Grand Prix (1975).

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Thelma 2017 Instruktion, Manuskript, Executive producer U/Spillefilm
Louder Than Bombs 2015 Instruktion, Manusforfatter U/Spillefilm
Oslo, 31. august 2011 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Reprise 2006 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Procter 2002 Instruktion, Manus U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.