enda

Jesper Kjær

(1938 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Løvernes konge 1994 Oversættelse (sange) U/Spillefilm
Aladdin 1992 Oversættelse (sange) U/Spillefilm
Skønheden og udyret 1991 Oversættelse (sange) U/Spillefilm
Den lille havfrue 1989 Sangtekster (dansk version) U/Spillefilm
Frøken Jensens pensionat 1982 Manus Tv-serie
Aristocats 1970 oversættelse (introsang, 1994-version) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.