enda

Jeppe Eb

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Comeback 2015 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Scenograf Tv-serie
1001 hemmeligheder for børn - og ikke for voksne 2010 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Rekvisitør Tv-serie
Fucking 14 2005 Location manager DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 Video-assistent DK/Spillefilm
Woyzeks sidste symfoni 2001 Technofan #4, Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.