enda

Jens Møller

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bertram finder hjem 2016 Layout, Set design DK/Kort fiktion
Ninjago: Masters of Spinjitzu 2012 Instruktion, Art director Tv-serie
Den grimme ælling og mig 2006 Location design DK/Spillefilm
The Danish Solution 2005 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Layout DK/Spillefilm
Rasmus Klump bygger skib 1996 Layout DK/Kort fiktion
Rasmus Klump sejler Jorden rundt 1996 Layout DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.