enda

Jean-Pierre Marielle

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fantomdrengen 2015 Stemme U/Spillefilm
Livets blomst 2012 Hubert Dassonville U/Spillefilm
Alle morgener på Jorden 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Max og Jérémie 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Alle morgener på jorden 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Uranus 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Rent bord 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg - en mandlig sexbombe 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.