enda

James Gunn

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Guardians of the Galaxy Vol. 2 2017 Instruktion U/Spillefilm
Guardians of the Galaxy 2014 Instruktion U/Spillefilm
Scooby-Doo 2 - Uhyrerne er løs 2004 Manus U/Spillefilm
Dawn of the Dead 2004 Manus U/Spillefilm
Scooby-Doo 2002 Manus U/Spillefilm
Ung mand fra Philadelphia 1959 Manus U/Spillefilm
Affæren i Trinidad 1952 Manus U/Spillefilm
Mord i balletten 1943 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.