enda

Jakob Fauerby

(1977 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rainbow (oversigt) 2021 Carsten Fiktionsserie
Rainbow 1:7 2021 Carsten Fiktionsserie
Rainbow 2:7 2021 Carsten Fiktionsserie
Rainbow 3:7 2021 Carsten Fiktionsserie
Rainbow 4:7 2021 Carsten Fiktionsserie
Rainbow 5:7 2021 Carsten Fiktionsserie
Rainbow 6:7 2021 Carsten Fiktionsserie
Rainbow 7:7 2021 Carsten Fiktionsserie
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Morten DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Sekretær Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Sig selv Tv-serie
Rita 3 2015 Sekretær Tv-serie
Borgen 3 2013 Moderator Tv-serie
Smukke mennesker 2010 Pornofilmsrekvisitør DK/Spillefilm
Stykke for stykke 2009 Silas DK/Kort fiktion
Sorte kugler 2009 Ingolf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.