enda

Jacob Kusk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ninna 2019 Fotograf DK/Spillefilm
Grethe 2017 Fotograf Tv-serie
Badehotellet 4 2017 Fotograf Tv-serie
Swinger 2016 Fotograf DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Cheffotograf Tv-serie
Genetic Me 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Badehotellet 1 2013 Cheffotograf Tv-serie
Cloud Chamber 2013 Cheffotograf Interaktive projekter
Forbrydelsen III 2012 Fotograf Tv-serie
Peaceforce 2011 Foto DK/Kort fiktion
Bora Bora 2011 Fotograf DK/Spillefilm
Manden med de gyldne ører 2009 Fotograf Tv-serie
Livvagterne 2008 Foto Tv-serie
Cecilie 2007 Foto DK/Spillefilm
Robust - Idas vilje 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Robust 2006 Foto Antologi
Solkongen 2005 Foto DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Foto DK/Spillefilm
Tvilling 2003 Foto DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Foto DK/Spillefilm
Min søsters børn i sneen 2002 Foto DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Prisen 2001 Foto DK/Kort fiktion
Blinkende lygter 2000 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.