enda

Jacob Bang Clemmensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den skyldige 2018 Postproducer DK/Spillefilm
Home Grown 2017 Postproducer DK/Kort fiktion
QEDA 2017 VFX-producer DK/Spillefilm
Anti 2016 Koordinator DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 VFX-producer DK/Spillefilm
Mordene på Katarina 2015 Postproducer DK/Kort fiktion
Mennesker bliver spist 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Krigen 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Jeg er fantastisk - Jeg er mørkeræd 2013 Postproducer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er genert 2013 Postproducer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Vi er kærester 2013 Postproducer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg keder mig 2013 Postproducer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er misundelig 2013 Postproducer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er sur 2013 Postproducer DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.