enda

Jaap Buitendijk

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fantastiske skabninger og hvor de findes 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
Our Kind of Traitor 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
Kingsman: The Secret Service 2015 Stills U/Spillefilm
Divergent 2014 Stills U/Spillefilm
Edge of Tomorrow 2014 Stills U/Spillefilm
World War Z 2013 Stills U/Spillefilm
Rush 2013 Stills U/Spillefilm
12 Years a Slave 2013 Stills U/Spillefilm
Hugo 2012 Stills U/Spillefilm
Harry Potter og dødsregalierne - del 2 2011 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.