enda

Irwin Hasselmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mutter Courage 1962 Medvirkende Tv-film
Et mord 1960 Medvirkende Tv-film
Farlig ungdom 1953 Medvirkende DK/Spillefilm
Far til fire 1953 Medvirkende DK/Spillefilm
Affæren Birte 1945 En vred Herre DK/Spillefilm
Elly Petersen 1944 Pensionær DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.