enda

Ilja Bak Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Inkasso 2004 Special effects DK/Spillefilm
Dogville 2003 SFX-tekniker DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Special effects DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Special effect-koordinatorassistent DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 SFX-koordinator DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Special effects DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.