enda

Hother Bøndorff

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Comeback 2015 Receptionist DK/Spillefilm
Smagen af livet 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
Klovn - the Movie 2010 Kanoudlejer DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Isaksen DK/Spillefilm
Hallo, det er jul 1995 Medvirkende Tv-serie
Altid om søndagen 1989 Taxachauffør Tv-serie
Søndage med Karl og Gudrun 1974 Kurt Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.