enda

Henrik Steen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En helt almindelig familie 2020 Chefsminkør DK/Spillefilm
Ninna 2019 Chefsminkør DK/Spillefilm
Kriger (oversigt) 2018 Chefsminkør Tv-serie
Kriger - Begravelsen 2018 Chefsminkør Tv-serie
Kriger - Testen 2018 Chefsminkør Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 Chefsminkør Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 Chefsminkør Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 Chefsminkør Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 Chefsminkør Tv-serie
Iqbal & superchippen 2016 Chefsminkør DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Sminkør DK/Spillefilm
Comeback 2015 Makeup DK/Spillefilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Chefsminkør DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Chefsminkør DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Chefsminkør DK/Spillefilm
ID:A 2011 Chefsminkør DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Chefsminkør DK/Spillefilm
Ekko 2007 Makeup DK/Spillefilm
Fighter 2007 Makeup DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Makeup DK/Spillefilm
Barda - et rollespil 2006 Kostumedesigner, Chefsminkør Tv-serie
Rene hjerter 2006 Makeup assistent DK/Spillefilm
Store planer 2005 Makeup DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 Makeup DK/Spillefilm
Bagland 2003 Makeup DK/Spillefilm
Jul på Vesterbro 2003 Kostumer, Makeup Tv-serie
Jesus & Josefine 2003 Makeup Tv-serie
Tvilling 2003 Makeup-konsulent DK/Spillefilm
Ikke høre, ikke se... 2002 Kostumer, Makeup DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 Makeup DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Makeup assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.