enda

Henrik Lobedanz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Afskåret 2016 Droneoperatør DK/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Foto, Kameraoperatør Tv-serie
Find dig selv 2000 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Casper & mandrilaftalen 1999 Kameraoperatør Tv-serie
Pas på mor 1998 Foto Tv-serie
Madsen og co. 1996 Foto Tv-serie
H.C. Andersens eventyr 1996 Fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.