enda

Helle Nøhrmann Løvgreen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Store planer 2005 Associate producer DK/Spillefilm
Charlotte Amalie - fruer & friller 2003 Produktion, Stills DK/Kort fiktion
Lille mand - lille mand 2002 Produktion, Stills DK/Kort fiktion
Det sublime 1998 Produktion DK/Kort fiktion
Latino 1997 Produktion, Producer DK/Kort fiktion
Skæbnebilleder 1997 Producer DK/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Certificate of Excellence 2003 Chicago Int. Children's Film Festival 2003 Lille mand - lille mand
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2003-12-06 Lille mand - lille mand
Chicago Int. Children's Film Festival 2003-10-23 Lille mand - lille mand
Giffoni Film Festival 2003-07-19 Lille mand - lille mand
Kristiansand International Children's Film Festival 2003-04-29 Lille mand - lille mand
Malmö, BUFF 2003-03-12 Lille mand - lille mand
Oulu Nordisk Panorama 2002-09-24 Lille mand - lille mand
Odense Internationale Film Festival 2002-08-12 Lille mand - lille mand
Ghent Flanders Int. Film Festival 2000-10-10 Det sublime
Odense Internationale Film Festival 1999-08-16 Det sublime
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.