enda

Hans Brenaa

(1910 – 1988)

Kgl. solodanser, balletinstruktør og koreograf. Gift 1° i 1939 med skuespillerinde Erika Voigt indtil hendes død i 1952, 2° i 1953 med skuespillerinden Bodil Steen. Far til skuespiller og balletdanser Jens Brenaa (f. 1940).

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
At danse Bournonville 1979 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Jeg - en marki 1967 Balletmester DK/Spillefilm
Ballet ballade 1962 Koreografi, Sagkyndig DK/Eksperimentalfilm
Han, hun, Dirch og Dario 1962 Koreografi DK/Spillefilm
Den store gav-tyv 1956 Akrobatdanser DK/Spillefilm
Politikens filmjournal 092 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Daphne Apollon DK/Reklamefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.