enda

Hanne Mynster

(1933 – )

Tv-producer, instruktørassistent. Født 15/4 1933 (Hanne Bernholdt Hansen Krogh) i Roskilde. Gift med instruktøren Ole Mynster.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dansk naturgas 1981 Executive producer Tv-serie
Støv for alle pengene 1963 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Peters landlov 1963 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Det støver stadig 1962 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Støv på hjernen 1961 Instruktørassistent DK/Spillefilm

Som Hanne Münster

Titel År Funktion Category
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.