enda

Håkon Garpestad

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Gidseltagningen 2017 B-tonemester Tv-serie
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Tonemester DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Lydassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Lydmix Tv-serie
Labrador 2012 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 B-tonemester DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Lyddesign DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 B-tonemester DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Lars og Peter 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Lærkevej 2009 Boom operator Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 Boom operator, B-tonemester DK/Spillefilm
Fighter 2007 Tonemester DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Boom operator DK/Spillefilm
Fru Marianne 2001 Lydtekniker Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.