enda

Gyda Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Plan B 2002 Produktionsdesign Tv-serie
Blyppernes første år 1999 Produktionsdesign Tv-serie
Bamses julerejse 1996 Produktionsdesign Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Produktionsdesign Tv-serie
Den go'e, den onde og den virk'li sjove 1990 Produktionsdesign Tv-serie
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Scenograf Tv-serie
Nissebanden i Grønland 1989 Produktionsdesign Tv-serie
Nana 1988 Produktionsdesign Tv-serie
Ludo 1985 Produktionsdesign Tv-serie
Livet er en god grund 1985 Scenograf Tv-film
Nissebanden 1984 Produktionsdesign Tv-serie
Bamses billedbog 1983 Scenograf Tv-serie
Krigsdøtre 1981 Produktionsdesign Tv-serie
Johannes 1980 Produktionsdesign Tv-film
Den otteøjede skorpion 1979 Produktionsdesign Tv-serie
Er det løgn, hva' jeg si'r? 1978 Produktionsdesign Tv-film
Døren er åben 1977 Produktionsdesign Tv-film
En ægtemand 1976 Produktionsdesign Tv-film
Dr. Lemmas problem 1975 Produktionsdesign Tv-film
Syg og munter 1974 Produktionsdesign Tv-film
Legestue 1969 Scenograf Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.