enda

Gustav Pontoppidan

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Shorta 2020 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Den blå orkidé 2019 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Q's barbershop 2019 Produktionsdesigner, Grafisk design DK/Dokumentarfilm
21 roser (oversigt) 2019 Produktionsdesigner Dokumentarserie
Worms skat 2019 Produktionsdesigner Dokumentarserie
Usynligt hjerte 2019 Special effects, VFX DK/Spillefilm
Den skyldige 2018 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Grafik DK/Spillefilm
Den magiske juleæske 2016 Art director DK/Spillefilm
Sameblod 2016 Grafisk designer U/Spillefilm
Sort 2014 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Oasen 2013 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Barn af natten 2013 Compositing DK/Eksperimentalfilm
Hakoili - girl in a box 2012 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.