enda

Grete Bendix

(1903 – 1975)

Skuespillerinde. Født 29/1 1903, død 12/8 1975.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Det gælder os alle 1949 Schwester Erika DK/Spillefilm
My Name is Petersen 1947 Fru Henningsen, Niels' Kone DK/Spillefilm
Lykke paa Rejsen 1947 Medvirkende DK/Spillefilm
Jens Langkniv 1940 Jomfru Ildløs DK/Spillefilm
Grænsefolket 1927 Hedwig, Stermayers datter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.