enda

Göran Lindgren

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Giliap 1973 Produktion U/Spillefilm
Jeg er lykkelig rød 1970 Produktion U/Spillefilm
Boghandleren som holdt op med at bade 1969 Produktion U/Spillefilm
Harry Munter 1969 Produktion U/Spillefilm
Jeg er stadig nysgerrig 1968 Produktion U/Spillefilm
Som nat og dag 1968 Producer U/Spillefilm
Mennesker mødes og sød musik opstår i hjertet 1967 Produktion DK/Spillefilm
Kys og kram 1967 Produktion U/Spillefilm
Flickorna 1967 Produktion U/Spillefilm
Natteleg 1966 Produktion U/Spillefilm
Min søster, min elskede 1966 Produktion U/Spillefilm
Sult 1966 Producent DK/Spillefilm
Bil-professoren 1965 Produktion U/Spillefilm
Her begynder eventyret 1965 Produktion U/Spillefilm
Kære John 1964 Producer U/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Best Actor 1966 Cannes, Festival de 1966 Sult
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Cannes, Festival de 2007-05-16 Sult
Telluride Film Festival 2004-09-03 Sult
Moscow - Royal Danish Embassy 2003-04-05 Sult
Berlinale 2002-02-06 Sult
Odense Internationale Film Festival 2001-08-13 Sult
Goa - Int. Film Festival of India 1983-01-03 Sult
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.