enda

Gabriela Uweis

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I fars hænder 2017 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
The Radio Singer 2016 Producer DK/Kort fiktion
Nylon 2015 Producerassistent DK/Kort fiktion
Det Mand Ikke Taler Om 2014 Producer DK/Kort fiktion
Statue Collector 2014 Associate producer DK/Spillefilm
Eina 2013 Producer DK/Kort fiktion
To mod én 2012 Stills, Producer, Produktionsleder DK/Kort fiktion
Den som elsker 2012 Producer DK/Kort fiktion
Skavengers 2012 Makeup-supervisor DK/Spillefilm
The Art of Crossing a Bridge 2012 Makeup DK/Kort fiktion
M for Markus 2011 Sminkør DK/Kort fiktion
The Last Demon Slayer 2011 Producer DK/Spillefilm
Intet kan røre mig 2011 Sminkør DK/Kort fiktion
Til alle mine venner 2010 Hår stylist DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.