enda

Freddy Fræk Poulsen

(1935 – 2016)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sonjas jul 1982 Frede, Normas kæreste Tv-film
Mælk - det er mig 1971 Medvirkende DK/Kort fiktion
Med kærlig hilsen 1971 Banjospiller i 1932 DK/Spillefilm
Sonja på Bornholm 1969 Frede, Normas kæreste Tv-serie
Sonja 1968 Frede Tv-serie
Jeg er sgu min egen! 1967 Læredreng DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.