enda

Flemming Mundt

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Pagten 2009 Special effects Tv-serie
Yallahrup færgeby 2007 Special effects Tv-serie
Plan B 2002 Special effects Tv-serie
Edderkoppen 2000 Special effects Tv-serie
Dybt vand 1999 Special effects Tv-film
Bamses julerejse 1996 Special effects Tv-serie
Bamses billedbog 1983 Special effects Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.