enda

Finn A. Thomsen

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mølholm - En dansk arbejder 1974 Foto DK/Dokumentarfilm
Den lille hvide ged 1973 Foto DK/Kort fiktion
Haiti 1971 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
Til jord skal du blive 1972 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Dengang jeg drog afsted 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Pigen Silke 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Frimærket 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Hej Stine! 1970 Foto DK/Spillefilm
Dansk i Sydslesvig 1970 Foto DK/Dokumentarfilm
Aktion - Den antikommercielle ungdomsuge i København 1969 1969 Foto DK/Dokumentarfilm
Nørrebro 1968 1969 Foto DK/Dokumentarfilm
Mordskab 1969 Fotografassistent DK/Spillefilm
Kys til højre og venstre 1969 Assistent DK/Spillefilm
Dr. Glas 1968 Fotografassistent DK/Spillefilm
Utro 1966 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.