enda

Fanni Liv Engelbrecht

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kaptajn Bimse 2019 Klippeassistent DK/Spillefilm
Kemohjerne 2019 Postproduktionssupervisor Tv-serie
Gushegu Exile 2018 Klipper DK/Dokumentarfilm
Fædre og sønner 2018 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Sikke et cirkus 2017 Klippeassistent DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
The War Show - venner i krig 2016 Postproduktionssupervisor DK/Dokumentarfilm
Skyggen af en helt 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Bjerget 2015 Online U/Spillefilm
Kolbøttefabrikken 2014 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Sepideh - Drømmen om stjernerne 2013 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.