enda

Eskild "Fut" Jensen

(1896 – 1983)

Filmfotograf, pressefotograf.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Theodor Christensen 1914 - 1967 1994 Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm
Ebberød Bank 1943 Foto DK/Spillefilm
Brødrene Dahl-Filmen 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Under Straatag og Lyre 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Vagabonden 1940 Foto DK/Spillefilm
Jens Langkniv 1940 Foto, Klipper DK/Spillefilm
Vi besøger Næstved 1939 Instruktion, Foto, Producent DK/Dokumentarfilm
Nykøbing F. 1938 Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
En fuldendt Gentleman 1937 Foto DK/Spillefilm
Kidnapped 1935 Foto DK/Spillefilm
Ud i den kolde Sne 1934 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.