enda

Eske Holm

(1940 – 2017)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Springet 2005 Koreografi DK/Spillefilm
Hvad er der med hende 2004 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Søstre på frierfødder 1999 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Kvindefælden 1999 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
I tangoens skygge 1990 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Øjeblikkets perler 1987 Manus, Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Nattergalen 1982 Medvirkende Tv-film
Kroppens træning og udtryk I 1976 Instruktion, Medvirkende, Speaker, Manus DK/Dokumentarfilm
Kroppens træning og udtryk II 1976 Instruktion, Medvirkende, Speaker, Manus DK/Dokumentarfilm
Aladdin eller Den forunderlige lampe 1975 Koreografi Tv-serie
Berøringer 1972 Medvirkende, Koreografi Tv-film
Mixed double 1970 Medvirkende, Koreografi DK/Eksperimentalfilm
Orfeus og Julie 1970 Medvirkende, Koreografi DK/Eksperimentalfilm
Mennesker mødes og sød musik opstår i hjertet 1967 Koreografi, Slim Slogan, gangster DK/Spillefilm
Jeg er sgu min egen! 1967 Koreografi DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.