enda

Erik Sørensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Tigerdukken 1982 Dukkemager Tv-film
Motorvej på sengekanten 1972 Scenografassistent DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Scenografassistent DK/Spillefilm
Hjertet der sladrede 1971 Dukkemager Tv-film
Kender du Decembervej? 1967 Dukkemager Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.