enda

Emilie Bredtved Hansen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sex (oversigt) 2020 Producerassistent Fiktionsserie
Sex 1:6 – Hvem kysser bedst? 2020 Producerassistent Fiktionsserie
Sex 2:6 – Har du lyst til din kæreste nu? 2020 Producerassistent Fiktionsserie
Sex 3:6 – Bodega 2020 Producerassistent Fiktionsserie
Sex 4:6 – Alle fucker op 2020 Producerassistent Fiktionsserie
Sex 5:6 – Lad os snakke om sex 2020 Producerassistent Fiktionsserie
Sex 6:6 – Idiot 2020 Producerassistent Fiktionsserie
De frivillige 2019 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Valhalla 2019 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Produktionsassistent (præproduktion) DK/Spillefilm
Regnbuepiger 2017 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Et familieforetagende 2017 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Alle for tre 2017 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.