enda

Emil Clausen

(1968 – )

Søn af instruktøren Erik Clausen. Emil Clausen har medvirket og været instruktørassistent på enkelte af sin fars film.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Hovedløst begær 2011 Co-producer DK/Kort fiktion
Ledsaget udgang 2007 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
De frigjorte 1993 Fyret svend på fabrik DK/Spillefilm
Tarzan Mama Mia 1989 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Medvirkende DK/Spillefilm
Felix 1982 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.