enda

Elinor Bergman

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tænk hvis .. 2014 Animation U/Kort fiktion
Astons gaver 2013 Animation U/Kort fiktion
Hvem bestemmer? 2012 Animation U/Kort fiktion
Hvem er væk? 2012 Animation U/Kort fiktion
Hvem er vred? 2012 Animation U/Kort fiktion
Hvis mormor? 2012 Animation U/Kort fiktion
Hvem er sød? 2012 Animation U/Kort fiktion
Prik og Plet hos tandlægen 2012 Animation U/Kort fiktion
Prik og Plet er Hemmelige 2011 Animator DK/Kort fiktion
Prik og Plet kikker på stjerner 2011 Animator DK/Kort fiktion
Prik og Plet med tryk på 2011 Animator DK/Kort fiktion
Prik og Plet på priknik 2011 Animator U/Kort fiktion
Prik og Plet Søen kalder 2011 Animator DK/Kort fiktion
Hvem er død? 2010 Animation U/Kort fiktion
Metropia 2009 Animation DK/Spillefilm
Prik og Plet i sneen 2008 Animation, Animator U/Kort fiktion
Hvem ejer bukserne? Animation U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.