enda

Ebba Nørager

(1927 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Niels Klims underjordiske rejse 1984 Qvamit Tv-serie
Krigsdøtre 1981 Ekspeditrice Tv-serie
Den hemmelige skuffe 1979 Medvirkende Tv-film
En by i provinsen 1976 Christine Faber Tv-serie
Regnvejr og ingen penge 1965 Rigmor Tv-serie
Præsten i Vejlby 1960 Medvirkende Tv-film
Dukkestuen 1953 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Unge piger forsvinder i København 1951 Agnes DK/Spillefilm
Smedestræde 4 1950 Elsebeth DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.