enda

Dorte Mosgaard

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Børge Ring - filmanimator og jazzmusiker 2006 Stills DK/Dokumentarfilm
Et liv på landet 2000 Stills DK/Dokumentarfilm
Fjordfiskerne 1996 Manus, Produktion DK/Dokumentarfilm
Et rigtigt bondeliv 1994 Manus DK/Dokumentarfilm
Snøvsen ta'r springet 1994 Animation DK/Spillefilm
Snøvsen 1992 Animation DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.