enda

Darek Hodor

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Next Door 2005 Klip U/Spillefilm
Äideistä parhain 2005 Klip U/Spillefilm
Jan Guillous Ondskab 2003 Klip U/Spillefilm
Kommer du med mig då 2003 Klipper U/Spillefilm
Livvagterne 2001 Klip U/Spillefilm
På fremmed mark 2000 Klip DK/Spillefilm
Den sidste kontrakt 1998 Klip U/Spillefilm
Jan Guillous Hamilton 1998 Klip U/Spillefilm
Jægerne 1996 Klip U/Spillefilm
Morfars rejse 1993 Klip U/Spillefilm
Søndagsbarn 1992 Klip U/Spillefilm
Godaften, Hr. Wallenberg 1990 Klip U/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Klip DK/Spillefilm
Kronvidnet 1989 Klip U/Spillefilm
Mio, min Mio 1987 Klip U/Spillefilm
Min elskede - Amorosa 1986 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.