enda

Claus Lembek

(1929 – 2010)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Helten Henning 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Underholdningschefen 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Et skud fra hjertet 1986 Uddannelsesofficer DK/Spillefilm
Den otteøjede skorpion 1979 Politipræsident Occitanus Tv-serie
Elverhøj 1978 Medvirkende Tv-film
Jean de France 1977 Medvirkende Tv-film
Jomfruburet 1959 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.