enda

Claus Klok

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Buris 2019 Instruktion, Morten Bak DK/Spillefilm
Farvekraft ad helvede til 2018 Lyd DK/Dokumentarfilm
Tangentspilleren 2013 Tonemester, Grafik DK/Dokumentarfilm
Aurum 2012 Mike Foley, Lyd DK/Kort fiktion
En stemme for livet 2009 Lyd, Lydmix DK/Dokumentarfilm
Himmerland 2008 Sofies far, Lyd DK/Spillefilm
Guds børn 1999 Instruktion, Manus, Musik, Lægprædikant Niels Kr. Laugesen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.