enda

Claire Danes

(1979 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Me and Orson 2010 Sonja Jones U/Spillefilm
Evening 2007 Ann Grant U/Spillefilm
Stardust 2007 Yvaine U/Spillefilm
The Family Stone 2005 Julie Morton U/Spillefilm
Terminator 3 - Rise of the Machines 2003 Kate Brewster U/Spillefilm
It's all about love 2002 Elena DK/Spillefilm
De elendige 1998 Cosette U/Spillefilm
John Grisham's The Rainmaker 1997 Kelly Riker U/Spillefilm
William Shakespeare's Romeo & Juliet 1996 Juliet U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.