enda

Christian Parker

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Friheden 2018 2. B-fotograf Tv-serie
Den bedste mand 2017 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
En chance til 2015 Clapper/loader DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Runner Tv-serie
Rich Kids 2007 Runner DK/Spillefilm
I hendes hænder 2006 Scripter DK/Kort fiktion
Les amours perdus 2005 Runner DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.